Kerstins Hälsokälla

Kalmar län

Information

Kerstins Hälsokälla hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Kerstins Hälsokälla finns. I Mönsterås så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Kerstins Hälsokälla tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Kerstins Hälsokälla har haft sedan 1999-01-01. Kerstins Hälsokälla har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kerstins Hälsokälla så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-92284.

Mönsterås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Kerstins Hälsokälla har idag 600919-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kerstins Hälsokälla

Träning & motionsverksamhet ( i grupp & individuellt). Massagebehandlingar Utbildning av instruktörer Konsultation & rådgivning till företag, föreningar och privatpersoner.

I Kerstins Hälsokälla så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjögren, Kerstin Pia Margareta som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .