Christer Erikssons.IT i Nybro

Kalmar län

Information

601222-XXXX är organisationsnummer för företaget Christer Erikssons.IT i Nybro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christer Erikssons.IT i Nybro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mönsterås som är den kommunen som Christer Erikssons.IT i Nybro finns i.

Christer Erikssons.IT i Nybro har varit registrerat sedan 2007-02-09 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christer Erikssons.IT i Nybro så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-18.

Christer Erikssons.IT i Nybro är och det finns flera bolag i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Christer Erikssons.IT i Nybro är följande:

Vill ni komma i kontakt med Christer Erikssons.IT i Nybro så kan ni göra det på telefon genom 070-4150403 eller genom brev på följande adress:

IT-konsult med inriktning på drift och säkerhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christer Erikssons.IT i Nybro och det är Eriksson, Karl Christer som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,