Frisk Upplevelse på ostkusten

Kalmar län

Information

I Mönsterås finns det ett Enskild firma som heter Frisk Upplevelse på ostkusten. Det finns flera företag som liknar Frisk Upplevelse på ostkusten i Kalmar län. Mönsterås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Frisk Upplevelse på ostkusten är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-30 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 2006-02-27 så har Frisk Upplevelse på ostkusten varit registrerat och sedan 2006-04-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Frisk Upplevelse på ostkusten och det finns fler företag som är det i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Frisk Upplevelse på ostkusten så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Frisk Upplevelse på ostkusten så kan ni göra det på 0499-17868.

Friskvårdskonsulent, diplomerad stresspedagog, diplomerad massör, triggerpunktsbehandlare och hälsoprofilbedömare. Erbjuder företag, kommun och privatpersoner kost- och motionsrådgivning, massage, stresshantering, hälsoprofilbedömning, kurser, föreläsning och motiverande samtal.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Emilsson, Gunilla Signe Elisabet som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Frisk Upplevelse på ostkusten har 640315-XXXX som sitt organisationsnummer.