Dennis Bil & Service

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mönsterås och Dennis Bil & Service är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dennis Bil & Service är ett av dem. Statusen för Dennis Bil & Service är att Bolaget är aktivt.

Dennis Bil & Service är ett Enskild firma och skapades 1994-10-19. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dennis Bil & Service ska trivas.

Dennis Bil & Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mönsterås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad med service och reparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dennis Bil & Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Dennis Bil & Service och det finns flera verksamheter som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Dennis Bil & Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0499-24242.

.

De som är på något sätt har med Dennis Bil & Service är Håkansson, Dennis Anders Roland som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Dennis Bil & Service har 661015-XXXX som sitt organisationsnummer.