ehandel i Kalmar Län

Kalmar län

Information

710812-XXXX är organisationsnummer för bolaget ehandel i Kalmar Län. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ehandel i Kalmar Län är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mönsterås som är den kommunen som ehandel i Kalmar Län finns i.

ehandel i Kalmar Län har varit registrerat sedan 2004-04-28 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för ehandel i Kalmar Län så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-12.

ehandel i Kalmar Län är och det finns flera bolag i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för ehandel i Kalmar Län är följande:

Vill ni komma i kontakt med ehandel i Kalmar Län så kan ni göra det på telefon genom 0499-23878 eller genom brev på följande adress:

Företagskonsult. Försäljning av IT-tjänster så som system- utveckling, programmering, programuthyrning och webhosting. Försäljning av datorutrustning och programvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med ehandel i Kalmar Län och det är Andreasson, Per Joakim som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,