Bostadsrättsföreningen Åby

Kalmar län

Information

Bostadsrättsföreningen Åby hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Åby finns. I Mönsterås så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Kalmar län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Åby tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och företaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Åby har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Åby så kan ni göra det genom att skicka er post till Larmtorget 4, 392 32, Kalmar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-442846.

Mönsterås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Bostadsrättsföreningen Åby har idag 716404-4849 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Åby

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

I Bostadsrättsföreningen Åby så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schierenbeck, Anders Friedrich som är född 1949 och har titeln Likvidator, .