Bostadsrättsföreningen Nyemåla

Kalmar län

Information

Bostadsrättsföreningen Nyemåla är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Bostadsrättsföreningen Nyemåla finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bostadsrättsföreningen Nyemåla som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1992-03-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Smittegårdsv. 21, 380 52, Timmernabben. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostadsrättsföreningen Nyemåla så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-23727.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Bostadsrättsföreningen Nyemåla ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bostadsrättsföreningen Nyemåla. Det finns flera verksamheter i Kalmar län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal.

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Nyemåla är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Krantz, Anna Helena -Lindh, Barbro Malin Kristina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostadsrättsföreningen Nyemåla och det är följande personer, Krantz, Anna Helena som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Barbro Malin Kristina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Arne Roger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Barbro Iréne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Nils Gunnar Martin som är född 1939 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Bostadsrättsföreningen Nyemåla är 716431-2162.