Hildegården ek. för.

Kalmar län

Information

Hildegården ek. för. hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Hildegården ek. för. finns. I Mönsterås så finns det många olika Ekonomisk förening och i Kalmar län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Hildegården ek. för. tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har F-skatt vilket Hildegården ek. för. har haft sedan 2003-10-16. Hildegården ek. för. har funnits sedan och 2003-11-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hildegården ek. för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Hökhult 409, 380 53, Fliseryd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Mönsterås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Hildegården ek. för. har idag 769609-9568 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening. är den som för stunden ansvarar för Hildegården ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att producera stenugnsbakat bröd och honung till försäljning, hålla bakkurser, samt även erbjuda naturupplevelser med olika aktiviteter samt därtill förenlig verksamhet. Medlemmarna deltager med eget arbete.

I Hildegården ek. för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Inga Berit Sofi som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Anna Maria Birgitta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Mona Gunnel Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, .