Elgerums Gård och Maskin

Kalmar län

Information

Elgerums Gård och Maskin är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Elgerums Gård och Maskin finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elgerums Gård och Maskin är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-17.

Elgerums Gård och Maskin som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2005-01-28. Men sedan 2005-03-17 så har Elgerums Gård och Maskin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elgerums Gård och Maskin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-10504.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Elgerums Gård och Maskin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Elgerums Gård och Maskin. Det finns flera verksamheter i Kalmar län.

Uppfödning av får och lamm. Försäljning av djur både till slakt och livdjur. Hyra arrendera mark som skall vara både som foderareal och för att djuren skall beta. Producera eget foder och sköta vallar med maskiner, såsom traktor, plog och olika hömaskiner. Även utföra dessa arbeten ute hos andra bönder.

Firmatecknare för Elgerums Gård och Maskin är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elgerums Gård och Maskin och det är följande personer, Gabrielsson, Karl Erik Lennart som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Elgerums Gård och Maskin är 860215-XXXX.