Handelsbolaget Nynäs Mekaniska

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Mönsterås och Handelsbolaget Nynäs Mekaniska är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Nynäs Mekaniska är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Nynäs Mekaniska är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Nynäs Mekaniska är ett Handelsbolag och skapades 1976-01-13. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Nynäs Mekaniska ska trivas.

Handelsbolaget Nynäs Mekaniska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Mönsterås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av pressverktyg

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Nynäs Mekaniska är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Handelsbolaget Nynäs Mekaniska och det finns flera verksamheter som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Nynäs Mekaniska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0499-44214.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Nynäs Mekaniska är Dahlberg, Arne Ankar Bertil som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Dahlberg, Hans Arne som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Dahlberg, Irene Margareta som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Dahlberg, Åke Bertil som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Nynäs Mekaniska har 916421-1576 som sitt organisationsnummer.