Halkjaers Bandservice Handelsbolag

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Mönsterås och Halkjaers Bandservice Handelsbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Halkjaers Bandservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Halkjaers Bandservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Halkjaers Bandservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1982-08-17. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där företaget finns i jobbar för att företag som Halkjaers Bandservice Handelsbolag ska trivas.

Halkjaers Bandservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mönsterås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Service av transportband, gummeringsarb

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Halkjaers Bandservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Halkjaers Bandservice Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Halkjaers Bandservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0499-13574.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Halkjaers Bandservice Handelsbolag är Halkjaer, Barbro Elisabet som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Halkjaer, Lejf Gebhardt som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Halkjaers Bandservice Handelsbolag har 916423-2390 som sitt organisationsnummer.