Kommanditbolaget BATIMENT

Kalmar län

Information

916527-0100 är organisationsnummer för företaget Kommanditbolaget BATIMENT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget BATIMENT är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Mönsterås som är den kommunen som Kommanditbolaget BATIMENT finns i.

Kommanditbolaget BATIMENT har varit registrerat sedan 1984-04-19 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget BATIMENT så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kommanditbolaget BATIMENT är och det finns flera bolag i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget BATIMENT är följande:
; Firman tecknas av Eva Wassberg Aktiebolag

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget BATIMENT så kan ni göra det på telefon genom 0499-10048 eller genom brev på följande adress:
Sjög. 30, 383 30, Mönsterås

Konsultativ verksamhet inom bygg och inredning samt därmed sammanhängande fastighetsförvaltning

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget BATIMENT och det är Eva Wassberg Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, NEWAL Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare,