Alpgruppen Sweden Handelsbolag

Kalmar län

Information

916527-1363 är organisationsnummer för verksamheten Alpgruppen Sweden Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alpgruppen Sweden Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mönsterås som är den kommunen som Alpgruppen Sweden Handelsbolag finns i.

Alpgruppen Sweden Handelsbolag har varit registrerat sedan 1984-08-24 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alpgruppen Sweden Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Alpgruppen Sweden Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Alpgruppen Sweden Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Alpgruppen Sweden Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 018-321440 eller genom brev på följande adress:
Idas v. 2, 755 98, Uppsala

Försäljning och tillverkning av solskyddsprodukter. Montage, reparation och servicearbeten. Försäljning av varor inom fritidsbranschen och div försäljningsuppdrag. Konsultuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Alpgruppen Sweden Handelsbolag och det är Alp, Bodil Yvonne som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Alp, Ronny som är född 1950 och har titeln Bolagsman,