Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst

Kalmar län

Information

Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst är ett av många företag som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1992-01-10. Men sedan 1992-01-01 så har Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strömg. 7, 383 33, Mönsterås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6006795.

Mönsterås arbetar för att företag som Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst. Det finns flera företag i Kalmar län.

Grundläggnings- och sprängningsarbeten

Firmatecknare för Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst är följande:
; Firman tecknas av Gustafsson, Magnus.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst och det är följande personer, Gustafsson, Karl Magnus Svante som är född 1945 och har titeln Komplementär, Gustafsson, Anders Ivar Rickard som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, Lennartsson, Lars Roland som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Kommanditbolaget Stranda sprängtjänst är 916529-9935.