CARLSTAAL Handelsbolag

Kalmar län

Information

CARLSTAAL Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som CARLSTAAL Handelsbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CARLSTAAL Handelsbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1985-04-26. Men sedan 1982-01-01 så har CARLSTAAL Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Alg. 23, 384 30, Blomstermåla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CARLSTAAL Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-44925.

Mönsterås arbetar för att bolag som CARLSTAAL Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CARLSTAAL Handelsbolag. Det finns flera bolag i Kalmar län.

Campingplatsverksamhet, servicebutik, minilivs, gatukök, mat- och kaffeservering. Uthyrning av kanoter, båtar tennisbanor och bangolf.

Firmatecknare för CARLSTAAL Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till CARLSTAAL Handelsbolag och det är följande personer, Ackestål, Anne Irene som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Sten Olov som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för CARLSTAAL Handelsbolag är 916558-7933.