Ren Formsak Handelsbolag

Kalmar län

Information

Ren Formsak Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Ren Formsak Handelsbolag finns. I Mönsterås så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ren Formsak Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Ren Formsak Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Ren Formsak Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ren Formsak Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Genuagränd 8, 380 52, Timmernabben men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0499-23940.

Mönsterås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Ren Formsak Handelsbolag har idag 969656-7354 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Ren Formsak Handelsbolag

Handel, import och export av småmöbler och accessoarer. Konsultverksamhet inom marknadsföring, import, export och företagsekonomi. Fotoverksamhet samt försäljning av foto och information via internet.

I Ren Formsak Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Krave, Marianne Linnéa Elisabeth som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Krave, Mats Gunnar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .