Corall Reklambyrå Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Mönsterås och Corall Reklambyrå Kommanditbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Corall Reklambyrå Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Corall Reklambyrå Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Corall Reklambyrå Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2001-09-19. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Corall Reklambyrå Kommanditbolag ska trivas.

Corall Reklambyrå Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16. I Mönsterås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reklambyrå, försäljning av tjänster och produkter inom reklam-, annons-, tryckeri- och internetbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Corall Reklambyrå Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16.

Idag är Corall Reklambyrå Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Corall Reklambyrå Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2400242.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Corall Reklambyrå Kommanditbolag är Jonsson, Jonas Rasmus som är född 1976 och har titeln Komplementär, Ådén, Rickard Ernst Torgny som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare, .

Corall Reklambyrå Kommanditbolag har 969674-1009 som sitt organisationsnummer.