Mönsterås Håratelje Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Mönsterås Håratelje Kommanditbolag är ett företag som finns i Mönsterås. I Mönsterås Håratelje Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandahl, Ida Gunilla som är född 1980 och har titeln Komplementär, Sohlberg, Michael Jens Christian som är född 1979 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mönsterås Håratelje Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mönsterås Håratelje Kommanditbolag på telefon .

Frisörverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mönsterås Håratelje Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Mönsterås Håratelje Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mönsterås Håratelje Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Mönsterås Håratelje Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mönsterås Håratelje Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Mönsterås Håratelje Kommanditbolag har 969702-8430 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.