ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag

Kalmar län

Information

ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-29.

ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2007-03-06. Men sedan 2007-03-29 så har ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till BLOMSTERSTIGEN 10, 380 52, Timmernabben. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-23118.

Mönsterås arbetar för att bolag som ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag. Det finns flera bolag i Kalmar län.

Konsultverksamhet, import, uthyrning och framställning av utbildningsmaterial avseende förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, privatpersoner, myndigheter och företag för hållbarhetsutveckling.

Firmatecknare för ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag och det är följande personer, Foks, Renate Theresa som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Klaassen, Pepijn Pieter som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES,

Organisationsnummer för ORK-IDÉ för hållbarhet Handelsbolag är 969725-3962.