Rolands FASToVENT

Kalmar län

Information

Rolands FASToVENT är ett bolag som finns i Mönsterås. I Rolands FASToVENT finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Håkan Evert Roland som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rolands FASToVENT så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rolands FASToVENT på telefon 0499-22455.

Service, underhåll och reparation av fastighetsteknisk utrustning, felsökningar, underhåll och reparationer av utrustning av olika slag. Installation, reparation, underhåll av lager, transmissioner och andra delar för kraftöverföring. Arbeta med service, reparation och underhåll av värmepannor, oljeeldningsaggregat och tillhörande styrutrustning samt i viss mån diverse övriga VVS-arbeten samt viss teknisk konsultverksamhet, provning och analys.

Idag är Rolands FASToVENT av bolagstypen Enskild firma.

Rolands FASToVENT är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rolands FASToVENT innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-04 och Rolands FASToVENT är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rolands FASToVENT så är det följande:

Rolands FASToVENT har 401024-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.