Elektronik och slöjd

Kalmar län

Information

421210-XXXX är organisationsnummer för företaget Elektronik och slöjd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elektronik och slöjd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mönsterås som är den kommunen som Elektronik och slöjd finns i.

Elektronik och slöjd har varit registrerat sedan 1981-03-27 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Elektronik och slöjd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Elektronik och slöjd är och det finns flera bolag i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Elektronik och slöjd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elektronik och slöjd så kan ni göra det på telefon genom 0499-41030 eller genom brev på följande adress:

Reparation och konstruktion av elektriska och elektroniska apparater och system, reparation av leksaker samt till- verkning av bruksföremål i trä

Det finns olika personer som har en koppling med Elektronik och slöjd och det är Karlgren, Olov Gunnar Martin som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,