Bygg El och Energi i Mönsterås

Kalmar län

Information

Bygg El och Energi i Mönsterås hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Bygg El och Energi i Mönsterås finns. I Mönsterås så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Bygg El och Energi i Mönsterås tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bygg El och Energi i Mönsterås har haft sedan 2007-10-04. Bygg El och Energi i Mönsterås har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bygg El och Energi i Mönsterås så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6485249.

Mönsterås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Bygg El och Energi i Mönsterås har idag 450213-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bygg El och Energi i Mönsterås

Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom bygg, el och energi.

I Bygg El och Energi i Mönsterås så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Müntzing, Sven Göran Sköldberg som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .