Cityblommor i Mönsterås

Kalmar län

Information

Cityblommor i Mönsterås hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Cityblommor i Mönsterås finns. I Mönsterås så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Cityblommor i Mönsterås tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Cityblommor i Mönsterås har haft sedan 2002-01-28. Cityblommor i Mönsterås har funnits sedan och 2002-01-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cityblommor i Mönsterås så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0499-10172.

Mönsterås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Cityblommor i Mönsterås har idag 460413-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Cityblommor i Mönsterås

Handel med blommor och växter.

I Cityblommor i Mönsterås så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nauclér, Lilian Astrid Birgitta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .