Veine Adolfssons fisk

Kalmar län

Information

480801-XXXX är organisationsnummer för företaget Veine Adolfssons fisk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Veine Adolfssons fisk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mönsterås som är den kommunen som Veine Adolfssons fisk finns i.

Veine Adolfssons fisk har varit registrerat sedan 1990-06-28 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Veine Adolfssons fisk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Veine Adolfssons fisk är och det finns flera bolag i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Veine Adolfssons fisk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Veine Adolfssons fisk så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fiske med försäljning

Det finns olika personer som har en koppling med Veine Adolfssons fisk och det är Adolfsson, Wäjne Sven Göran som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,