Bildrike - Blomstermåla

Kalmar län

Information

Bildrike - Blomstermåla är ett bolag som finns i Mönsterås. I Bildrike - Blomstermåla finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Kerstin Annalisa som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bildrike - Blomstermåla så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bildrike - Blomstermåla på telefon 0499-21226.

Bildprojekt såsom utsmyckningar, kurser och seminarier. Bild- skapande arbete med olika grupper inom t ex vården, arbetslösa, barn och ungdomar och övriga grupper. Konsultverksamhet inom färg och form.

Idag är Bildrike - Blomstermåla av bolagstypen Enskild firma.

Bildrike - Blomstermåla är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bildrike - Blomstermåla innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bildrike - Blomstermåla är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bildrike - Blomstermåla så är det följande:

Bildrike - Blomstermåla har 500115-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.