Mönsterås Antenn o TV service

Kalmar län

Information

521008-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mönsterås Antenn o TV service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mönsterås Antenn o TV service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mönsterås som är den kommunen som Mönsterås Antenn o TV service finns i.

Mönsterås Antenn o TV service har varit registrerat sedan 1995-12-19 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mönsterås Antenn o TV service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mönsterås Antenn o TV service är och det finns flera bolag i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Mönsterås Antenn o TV service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mönsterås Antenn o TV service så kan ni göra det på telefon genom 0499-22365 eller genom brev på följande adress:

Antenn, parabol och TV-service.

Det finns olika personer som har en koppling med Mönsterås Antenn o TV service och det är Johansson, Christer som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,