Börje Ekstam Consulting

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mönsterås och Börje Ekstam Consulting är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Börje Ekstam Consulting är ett av dem. Statusen för Börje Ekstam Consulting är att Bolaget är aktivt.

Börje Ekstam Consulting är ett Enskild firma och skapades 2001-11-08. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Börje Ekstam Consulting ska trivas.

Börje Ekstam Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04. I Mönsterås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultering rörande företagsledning, marknadsföring, produktionsteknik samt handel med telefoni och telecom produkter och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Börje Ekstam Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04.

Idag är Börje Ekstam Consulting och det finns flera bolag som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Börje Ekstam Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0499-20700.

.

De som är på något sätt har med Börje Ekstam Consulting är Ekstam, Hans Börje Lennart som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Börje Ekstam Consulting har 521025-XXXX som sitt organisationsnummer.