Gunillas Gammalt och Nytt

Kalmar län

Information

521221-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gunillas Gammalt och Nytt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunillas Gammalt och Nytt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mönsterås som är den kommunen som Gunillas Gammalt och Nytt finns i.

Gunillas Gammalt och Nytt har varit registrerat sedan 1996-12-04 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunillas Gammalt och Nytt så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gunillas Gammalt och Nytt är och det finns flera verksamheter i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Gunillas Gammalt och Nytt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gunillas Gammalt och Nytt så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Butikshandel med begagnade och nya varor såsom möbler, glas, porslin, tavlor samt därmed förenlig verksamhet. Auktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med Gunillas Gammalt och Nytt och det är Dahlström, Eva Maria Gunilla som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,