Hobbystugan på Trangränd

Kalmar län

Information

Hobbystugan på Trangränd är ett av många företag som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Hobbystugan på Trangränd finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hobbystugan på Trangränd är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-06-06.

Hobbystugan på Trangränd som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2001-12-03. Men sedan 2002-06-06 så har Hobbystugan på Trangränd varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hobbystugan på Trangränd så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-13201.

Mönsterås arbetar för att företag som Hobbystugan på Trangränd ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hobbystugan på Trangränd. Det finns flera företag i Kalmar län.

Vidareförädling av trä- och keramikprodukter. Återförsäljning av varor för hem och hushåll, konsulttjänster inom el, tele, informationsteknik gällande både hård- och mjukvara samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hobbystugan på Trangränd är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hobbystugan på Trangränd och det är följande personer, Johansson, Jerry Anders Håkan som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hobbystugan på Trangränd är 530203-XXXX.