Mönsterås Bilrikt o Service

Kalmar län

Information

551203-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mönsterås Bilrikt o Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mönsterås Bilrikt o Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mönsterås som är den kommunen som Mönsterås Bilrikt o Service finns i.

Mönsterås Bilrikt o Service har varit registrerat sedan 1996-08-14 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mönsterås Bilrikt o Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mönsterås Bilrikt o Service är och det finns flera bolag i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Mönsterås Bilrikt o Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mönsterås Bilrikt o Service så kan ni göra det på telefon genom 0499-24020 eller genom brev på följande adress:

Bilservice med inriktning på bilplåtslageri samt båtservice och service av mindre lastbilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Mönsterås Bilrikt o Service och det är Jonsson, Nils Torild Christer som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,