Aktiebolaget Ålems Möbler & Persienner

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Aktiebolaget Ålems Möbler & Persienner. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mönsterås här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Ålems Möbler & Persienner tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Mönsterås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Ålems Möbler & Persienner är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556052-2848.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0499-22100 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Ålems Möbler & Persienner på följande adress Alsteråv. 3, 384 40, Ålem.

Aktiebolaget Ålems Möbler & Persienner är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Ålems Möbler & Persienner så sitter följande personer i styrelsen: Lilja, Ulf Krister som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva detaljhandel med möbler, markiser och egentillverkade persienner samt idka annan därmed förenlig verksamhet.