Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag

Kalmar län

Information

Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag är ett bolag som finns i Mönsterås. I Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Redborn, Paul Åke Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Redborn, Gunhild Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Emma Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag på telefon 0499-44140.

Bolaget skall , som medlem i ICA-förbundet, bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ingemar Redborn Livsmedel Aktiebolag har 556073-1399 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.