Mönsterås Färghandel Aktiebolag

Kalmar län

Information

556076-1651 är organisationsnummer för företaget Mönsterås Färghandel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mönsterås Färghandel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mönsterås som är den kommunen som Mönsterås Färghandel Aktiebolag finns i.

Mönsterås Färghandel Aktiebolag har varit registrerat sedan 1960-12-30 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mönsterås Färghandel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Mönsterås Färghandel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mönsterås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mönsterås Färghandel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mönsterås Färghandel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0499-10049 eller genom brev på följande adress:
Storg. 33, 383 30, Mönsterås

Bolaget skall driva färghandel och glasmästeri jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mönsterås Färghandel Aktiebolag och det är Pedersen, Knut som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Brissman, Mona Marianne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Petersson, Ann Britte Christina som är född 1965 och har titeln Revisor, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Lars Viktorsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,