Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs)

Kalmar län

Information

Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) är ett bolag som finns i Mönsterås. I Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wandér, Hans Mikael som är född 1964 och har titeln VD, Wandér, Hans Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Cornelius, Peter Pontus Rynoson som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt Ola som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Olle Axel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorDanielsson, Bengt Olof Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) på telefon 0499-28380.

Bolaget skall driva verkstadsrörelse, tillverkning och försäljning av metallmanufaktur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) av bolagstypen Aktiebolag.

Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Carrab Industri Aktiebolag (Carrebergs) har 556092-1214 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.