Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås

Kalmar län

Information

Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås är ett företag som finns i Mönsterås. I Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås finns det lite olika personer som är förknippade och det är Signell, Birgit Elisabeth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Carin Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ruud, Karin Margaretha som är född 1946 och har titeln Revisor, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås på telefon 0499-10104.

Bolaget skall driva järnhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås är ett av många företag som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget D. E. Carlsons Järnhandel i Mönsterås har 556145-3803 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.