Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag

Kalmar län

Information

Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1972-04-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Älgerumsv. 17, 383 32, Mönsterås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-10763.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva verksamhet med transporter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag och det är följande personer, Eklund, Nils Gustaf Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Eklunds Åkeri i Mönsterås Aktiebolag är 556163-0988.