Conpura Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Mönsterås finns det ett Aktiebolag som heter Conpura Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Conpura Aktiebolag i Kalmar län. Mönsterås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Conpura Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1972-12-05 så har Conpura Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Conpura Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Conpura Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 81, 383 37, Mönsterås. Vi ni istället prata med Conpura Aktiebolag så kan ni göra det på 0499-10840.

Bolaget skall inom området vattenrening bedriva konsult- och konstruktionsverksamhet, tillverkning och marknadsföring samt bedriva handel med fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Helander, Mats Lennart som är född 1962 och har titeln Extern VD, Gunnarsson, Lars Åke Hans som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Medelberg, Erik Mikael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhnberg, Mats Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Albertsson, Lisa Maria som är född 1980 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Conpura Aktiebolag har 556173-1299 som sitt organisationsnummer.