Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av ställverk och transformatorer, äga, förvalta och handla fast egendom och värdepapper, samt idka därmed förenligverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mönsterås så är Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Mönsterås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mönsterås och i Kalmar län. Redan 1974-01-17 så skapades Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556186-1567 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mönsterås.

Just nu är Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0499-27300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Biskop, Anna Maria -Holmquist, Inga Gunni Rose-Marie -Holmquist, Lars-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blomstermåla Försäljnings Aktiebolag är Holmquist, Lars-Erik som är född 1940 och har titeln VD, Holmquist, Lars-Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Biskop, Anna Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmquist, Lars Magnus Urban som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmquist, Inga Gunni Rose-Marie som är född 1941 och har titeln Suppleant, Kullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln RevisorNorman, David Per Andreas som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .