Mönsterås Klänningshop Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Mönsterås Klänningshop Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mönsterås här finns det många olika Aktiebolag. Mönsterås Klänningshop Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Mönsterås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Mönsterås Klänningshop Aktiebolag är momsregistrerat sedan1974-01-01 och har organisationsnummer 556189-1440.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0499-44525 alternativt besöka eller skicka post till Mönsterås Klänningshop Aktiebolag på följande adress Storg. 35, 383 30, Mönsterås.

Mönsterås Klänningshop Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mönsterås Klänningshop Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, John Krister som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel inom konfektionsbranschen och därmed förenlig verksamhet.