Swedmog Aktiebolag

Kalmar län

Information

Swedmog Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Swedmog Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swedmog Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Swedmog Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1980-03-03. Men sedan 1980-01-01 så har Swedmog Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ljungnäsv. 5, 383 32, Mönsterås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedmog Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-49050.

Mönsterås arbetar för att bolag som Swedmog Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedmog Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva industri, hantverk och handel med automobilar, traktorer, entreprenörmaskiner för lantbruk, industri och kommuner, flyg samt transportmedel och handel i fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedmog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fehling, Lars-Ingemar -Fehling, Leif Gustav.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedmog Aktiebolag och det är följande personer, Fehling, Leif Gustav som är född 1955 och har titeln VD, Fehling, Leif Gustav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Lars Gösta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fehling, Lars-Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Olov som är född 1957 och har titeln Revisor, Peterson, Mats Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swedmog Aktiebolag är 556204-0823.