Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB

Kalmar län

Information

Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1983-04-18. Men sedan 1984-01-01 så har Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 39, 383 30, Mönsterås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-10889.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med konfektion, äga och förvalta fast egendom jämte värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB och det är följande personer, Karlsson, Bengt Åke Tage som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lil Marie Elisabet som är född 1967 och har titeln Suppleant, Haeggman Dahlgren, Gittan Anna Sofia som är född 1963 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byx-shop Bengt-Åke Karlsson AB är 556227-7888.