Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag

Kalmar län

Information

Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1983-11-22. Men sedan 1984-01-01 så har Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Pionjärg. 10, 383 37, Mönsterås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-10420.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva måleri och färghandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag och det är följande personer, Karlberg, Lars Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlberg, Ingrid Sigun Harriett som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Brehmer, Yvonne Anita som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ronngaard, Per Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Andersson, Birgitta Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Karlbergs Måleri i Mönsterås Aktiebolag är 556236-1567.