Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag

Kalmar län

Information

Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag är ett företag som finns i Mönsterås. I Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Göran Karl Ivar som är född 1946 och har titeln VD, Jonsson, Göran Karl Ivar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Maj-Britt Anna Viktoria som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nicklasson, Gert-Ove Edmund som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag på telefon 0491-92040.

Bolaget skall bedriva bageri, konditori och servicebutik, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fliseryds Bageri & Konditori Aktiebolag har 556238-4981 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.