Mekankonsult KE Schön Aktiebolag

Kalmar län

Information

556266-3871 är organisationsnummer för verksamheten Mekankonsult KE Schön Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mekankonsult KE Schön Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mönsterås som är den kommunen som Mekankonsult KE Schön Aktiebolag finns i.

Mekankonsult KE Schön Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-11-14 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mekankonsult KE Schön Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Mekankonsult KE Schön Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mönsterås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mekankonsult KE Schön Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mekankonsult KE Schön Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4676270 eller genom brev på följande adress:
Kuggåsv. 9, 383 33, Mönsterås

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet samt handel inom mekanisk konstruktion med aggregat och tillbehör för uppvärmning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mekankonsult KE Schön Aktiebolag och det är Schön, Bror Anders Axel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Schön, Anna-Karin Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor,