Axipto i Mönsterås AB

Kalmar län

Information

Axipto i Mönsterås AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Axipto i Mönsterås AB finns. I Mönsterås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Axipto i Mönsterås AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Axipto i Mönsterås AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Axipto i Mönsterås AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0499-12755.

Mönsterås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Axipto i Mönsterås AB Privat, ej börsnoterat.

Axipto i Mönsterås AB har idag 556274-2907 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Axipto i Mönsterås AB

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Axipto i Mönsterås AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Appert, Hans Göran Birger som är född 1963 och har titeln VD, Appert, Hans Göran Birger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovesson, Bert Ove som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Allansson, Kjell Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Couchér, Peter Harald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantOvesson, Lena Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Pierre Emanuel Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln RevisorKullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.