Åbergs Åkeri i Grönskog Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Åbergs Åkeri i Grönskog Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mönsterås här finns det många olika Aktiebolag. Åbergs Åkeri i Grönskog Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Mönsterås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Åbergs Åkeri i Grönskog Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556281-8707.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0491-93045 alternativt besöka eller skicka post till Åbergs Åkeri i Grönskog Aktiebolag på följande adress Grönskog 102, 380 53, Fliseryd.

Åbergs Åkeri i Grönskog Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Åbergs Åkeri i Grönskog Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Åberg, Folke Gösta Enar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Åberg, Anne Kerstin Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant , Åberg, Susann Erika som är född 1960 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse, ävensom idka därmed förenlig rörelse.