G.I.O. Fastighetsförvaltning AB i Mönsterås

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G.I.O. Fastighetsförvaltning AB i Mönsterås vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mönsterås så är G.I.O. Fastighetsförvaltning AB i Mönsterås en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Mönsterås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mönsterås och i Kalmar län. Redan 1987-10-01 så skapades G.I.O. Fastighetsförvaltning AB i Mönsterås och verksamheten är har F-skattsedel G.I.O. Fastighetsförvaltning AB i Mönsterås har haft det sedan 1994-01-01.

556307-2635 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mönsterås.

Just nu är G.I.O. Fastighetsförvaltning AB i Mönsterås Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med G.I.O. Fastighetsförvaltning AB i Mönsterås så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom G.I.O. Fastighetsförvaltning AB i Mönsterås är Olsson, Gustav Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ingrid Linnéa som är född 1933 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .