Waldebjers Trading Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Waldebjers Trading Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mönsterås här finns det många olika Aktiebolag. Waldebjers Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Mönsterås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Waldebjers Trading Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556344-0642.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0499-13930 alternativt besöka eller skicka post till Waldebjers Trading Aktiebolag på följande adress Sjög. 9, 383 30, Mönsterås.

Waldebjers Trading Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Waldebjers Trading Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Waldebjer, Håkan Per-Gustaf som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Waldebjer, Kerstin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transport och försäljning av petroleum, handel med kemikalier, uthyrningsverksamhet avseende fordon, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.