Svänebo Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mönsterås och Svänebo Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svänebo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Svänebo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Svänebo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-26. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svänebo Aktiebolag ska trivas.

I Mönsterås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kycklinguppfödning och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svänebo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Svänebo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Svänebo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-96039.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Svänebo Aktiebolag är Andersson, Jenny Maria som är född 1973 och har titeln VD, Andersson, Jenny Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Karl Johan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Rolf Kenneth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Svänebo Aktiebolag har 556371-9342 som sitt organisationsnummer.