Tilka Trading Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Tilka Trading Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mönsterås här finns det många olika Aktiebolag. Tilka Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Mönsterås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Tilka Trading Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556380-7147.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0499-16900 alternativt besöka eller skicka post till Tilka Trading Aktiebolag på följande adress Hamng. 22, 383 33, Mönsterås.

Tilka Trading Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tilka Trading Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Larsson, Rolf Ingemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handels- och agenturverksamhet med skruvar, muttrar, brickor och andra fästelement, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.